Preminuo glumac Vili Garson - Stenford iz serije "Seks i grad"

Američki glumac Vili Garson, najpoznatiji po ulozi Stenforda Blača u seriji "Seks i grad", umro je u 58. godini.

Izvor: B92

Sreda, 22.09.2021.

08:00

Preminuo glumac Vili Garson - Stenford iz serije
Foto: Profimedia

Uzrok smrti još nije poznat, a tužnu vest potvrdio je portparol striming mreže "HBO Max".

"Vili Garson bio je u životu, kao i na ekranu, odan prijatelj i svetla tačka svakome ko je bio deo njegovog života. Kreirao je jednog od omiljenih likova serije i bio je deo naše porodice gotovo 25 godina. Neverovatno smo tužni zbog njegove smrti i izražavamo saučešće njegovoj porodici i bliskim prijateljima", rekao je portparol za "New York Post".

Njegov sin Nejtan napisao je emotivnu poruku na svom Instagram profilu povodom očeve smrti.

"Jako te volim, tata. Počivaj u miru i jako mi je drago što si sa mnom podelio sve svoje avanture i što si postigao mnogo u životu. Ponosan sam na tebe. Uvek ću te voleti", napisao je Nejtan na Instagramu.

"Bio si najjača, najsmešnija i najpametnija osoba koju poznajem. Drago mi je što si sa mnom podelio svoju ljubav. Nikada to neću zaboraviti", dodao je.
Od njega su se na društvenim mrežama oprostile i zvezde serije "Seks i grad".

"Tako tužne vesti i veliki gubitak za porodicu serije "Seks i grad". Moje saučešće", napisala je Kim Katral, koja je glumila Samantu Džouns.

"Toliko sam tužna što smo izgubili Vilija. Svi smo ga voleli i obožavali smo da radimo sa njim. Bio je neverovatno smešan na malim ekranima i uživo", napisala je Sintija Nikson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli: