Utorak, 13.08.2002.

09:31

Novi prigovori Koalicije za Bujanovac

Izvor: B92

Default images

Albanska zajednica u Bujanovcu imace predsednika opstine i vecinu u lokalnom parlamentu, pokazuju preliminarni podaci Opstinske izborne komisije. Predsednik Opstinske izborne komisije u Bujanovcu Zoran Jovanovic saopstio je da je kandidat Partije za demokratsko delovanje za predsednika opstine Nagip Arifi osvojio oko 98 odsto na ponovljenom glasanju, dok je njegov protivkandidat, Novica Manojlovic ispred Koalicije za Bujanovac, osvojio  samo 67 glasova. Imajuci u vidu i glasove iz prvog kruga izbora, odrzanih 28. jula, Arifi je  u odnosu na Manojlovica u prednosti za 1.800 glasova. Sef izbornog staba koalicije za Bujanovac Goran Taskovic najavio je podnosenje novih  prigovora na rezultate ponovljenih izbora.

"Koalicija za Bujanovac podnece vise prigovora na izbore na birackim mestima na kojima je ponovljeno glasanje. Nasi prigovori odnose se na to sto su pojedina lica glasala bez maticnog broja u licnim kartama, konketno znamo za lica iz Gnjilana i Kosovske Kamenice, onda imamo lica koja su glasala, a ne slazu se imena u birackom spisku i na licnoj karti. I na kraju skoro na svakom birackom mestu nije istaknuto javno obelezje, odnosno zastave Srbije i Jugoslavije", rekao je Taskovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Podeli: