Ponedeljak, 12.08.2002.

10:54

Kion Klark sve blizi Kingsima

Izvor: B92, lokalni sajtovi

Default images

Kako prenose americki mediji, krilni centar Toronto Reptorsa Kion Klark, veoma je blizu potpisa ugovora sa Sakramento Kingsima.

»Zasticeni agent« tima iz Kanade ( koji mu je ponudio »samo« 3 miliona dolara za narednu godinu zbog problema sa seleri kepom), posetice Kingse tokom ove nedelje u pratnji svog agenta.

Veruje se da su menadzer kluba Dzef Petri i 27-godisnji kosarkas veoma blizu postizanja dogovora koji bi znatno pojacao pozicije Sakramenta u reketu i ispod kosa.

Bivsi igrac Denvera ( draftovan 199.godine kao 13.pik sa Univerziteta Nevada Las Vegas – koji je poznat kao »rasadnik« NBA igraca) ,je najbolje igre pruzao tek posle trejda u Toronto.

U 18 meseci koliko je nastupao za Reptorse, Klark se prikazao kao odlican skakac i bloker (rekord karijere 22 skoka i cak 12 blokada), sto su prema strucnjacima najslabije strane Kingsa, koji bi angazovanjem Klarka i produzenjem ugovora sa Bibijem zatvorili roster za narednu sezonu – i jos odlucnije krenuli u borbu za NBA prsten.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Podeli: