Subota, 10.08.2002.

18:56

"Unikom" kup: Jugoslavija - Australija 13:11

Izvor: B92

Default images
Jugoslovenska vaterpolo reprezentacija pobedila je u subotu selekciju Australije 13:11 u pretposlednjem kolu “Unikum” kupa koji se odrzava u Budimpešti. Plavi se u njedelju , u poslednjem kolu od 9 casova sastaju sa reprezentacijom Nemacke.

Jos jedna promenljiva i ne bas sigurna igra plavih, koji su dozvolili da Australijanci nametnu svoj stil igre sa puno kontakata i provokacija. Najslabiju igru, jugoslovenski vaterpolisti pruzili su u u 2.cetvrtini kada su primili cak 6 golova.

Stvari su dosle na svoje mesto u 3. i 4.cetvrtini kada su Vujasinovic, Trbojevic i Sapic, sa nekoliko uspesnih poteza i golova, doneli odlucujucu prednost  plavima.

Jugoslovenska reprezentacija osvojice 2.mesto na ovom turniru, ukoliko pored pobede nad Nemcima u poslednjem kolu, domacini turnira Madjari, savladaju Italiju takodje u poslednjem kolu.

U drugom mecu koji je odigran u subotu Nemacka je napravila iznenadjenje i lako sa ubedljivih 5:2 pobedila favorizovanu selekciju Italije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: