Subota, 10.08.2002.

18:09

Vuk Draskovic predsednicki kandidat

Izvor: B92

Default images

Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Draskovic bice kandidat te stranke na izborima za predsednika Srbije, odlucio je Glavni odbor SPO-a. U saopstenju sa sednice navodi se da je Draskovic celu proteklu deceniju bio simbol stradanja i borbe za demokratsku tradiciju, inicijator i predvodnik svih saveza opozicije, covek osvedocenih drzavnickih vizija. Predsednik Izbornog staba je Spasoje Krunic, a njegovi zamenici su Aleksandar Cotric i Vlajko Senic.

Vuk Draskovic za Radio B92 kaze da ce voditi kampanju na terenu, od vrata do vrata, a kao prioritete svog programa, navodi: "Pod jedan zakon i red u Srbiji, pod dva sigurnost svojine, ukidanje ili smanjenje vecine sadasnjih poreza, pod tri redovne plate i penzije od kojih se moze ziveti, pod cetiri obaveza socijalne zastite ugrozenih, pod pet najsiri stepen lokalne samouprave opstina i gradova ali nikakvo razbijanje Srbije i konacno otvarti i ona jos zatvorena vrata sa medjuanrodnom zajednicom", istakao je Draskovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli: