Subota, 10.08.2002.

09:57

Dokiceva u polufinalu (update)

Izvor: B92, AFP

Default images

Jugoslovenska teniserka Jelena Dokic plasirala se u polufinale WTA turnira u Los Andjelesu, koji se igra za nagradni fond od 585.000 dolara. Ona je u petak savladala Italijanku Ritu Grande sa 2:0, po setovima 6:2,6:1.

"Ovaj mec sam pocela malo slabije ali sam u pesudnim trenucima odigrala dobro. Igram sve bolje i nadam se da cu tako i nastaviti, tako da sam srecna", rekla je Jelena nakon plasmana u polufinale. 

U polufinalu ona ce se sastati sa Amerikankom Candom Rubin, koja je pobedila zemljakinju i prvog nosioca turnira Serenu Vilijams sa 2:1, po setovima 6:2, 4:6, 7:5.

Veliko izenadjenje preiredila je Aji Sugijama iz Japana koja je savladala drugog nosioca, Amerikanku Dzenifer Kaprijati sa 2:0, po setovima 6:3, 6:3. Ona ce se u drugom polufinalu sastati sa jos jednom americkom teniserkom, Lindzi Davenport, koja je pobedila grcku teniserku Elenu Danilidu sa 2:0 u setovima.

Dokiceva ce igrati u jos jednom polufinalu Los Andjelesa posto je sinoc u konkurenciji dublova u paru sa Kim Klajsters pobedila par Blek – Likovceva sa 2:0, po setovima 6:4, 6:1. 

Ona mec protiv Cande Rubin igra u noci izmedju subote i nedelje (po YU vremenu), dok ce uz malu pauzu nakon tog meca igrati u polufinalu dublova u paru sa Kim Klajsters protiv americkog para Morariju – Meserli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Podeli: