Sreda, 07.08.2002.

14:35

Veron: Proganja me losa forma iz prosle sezone

Izvor: Beta, Reuters

Default images

Argentinski internacionalac i igrac sredine terena Mancester Junajteda, Huan Sebastijan Veron izjavio je da mu je proslogodisnja slaba forma ostavila fizicku i emocionalnu prazninu, prenela je danas britanska stampa.

"Tokom citavog leta od ranih jutarnjih sati sam setao ulicama Mancestera, a losa forma iz prosle sezone me je proganjala. Ponasao sam se kao ludak", rekao je Veron u intervjuu, koji je objavilo nekoliko engleskih listova.

On je kazao da je "tokom tih dugih setnji uspeo da razmisli o svemu, svede racune i da shvati ko je bio na njegovoj strani i ko ga je podrzavao".

"Ne znam da li sam prevazisao probleme iz prosle sezone i ne znam da li ce se oni jednoga dana vratiti, ali znam da u fudbalu ima stvari koje se tesko vare", naveo je argentinski internacionalac.

Veron je ocenio da je prosla sezona, u kojoj Mancester nije uspeo da osvoji nijedan trofej i u kojoj je reprezentacija Argentine eliminisana vec u prvoj fazi takmicenja na Mundijalu, bila "katastrofalna" i dodao da "oseca veliku emocionalnu prazninu".

Argentinski internacionalac je prosle sezone za 41,1 miliona dolara presao iz rimskog Lacija na "Old Traford", ali u svojoj prvoj sezonu u Mancester Junajtedu nije uspeo u potpunosti da se prilagodi "ostrvskom stilu fudbala".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Podeli: