Sreda, 07.08.2002.

11:53

Barmbi u Lidsu

Izvor: B92, BBC

Default images
Reprezentativac Engleske Nik Barmbi prvo je pojacanje Lidsa od dolaska trenera Terija Veneblsa. Nekadasnji igrac Totenhema, Evertona i Liverpula stigao je u sredu u Lids na lekarske preglede a potpisace ugovor vredan 2.75 miliona funti.

Barmbi je tokom prosle sezone imao problema sa povredoma, i bio je u prvih 11 na samo 7 utakmica Liverpula u Premijer ligi. Za Liverpul je nastupao tokom osvajanja FA, Liga i UEFA kupa pretprosle sezone, ali je krajem prosle godine doziveo tesku povredu koja ga je udaljila sa SP u Japanu i Juznoj Koreji.

"Dogovor sa Liverpulom postignut je u utorak, tako da se nadamo da ce do cetvrtka biti potpisan ugovor sa Nikom. Teri Venebls je nakon odlaska Rija Ferdinanda u Mancester dobio na raspolaganje oko 30 miliona funti za dovodjenje igraca i Barmbi je jedan od njih. U naredne dve nedelje nadamo se da cemo dovesti jos najmanje dva kvalitetna pojacanja", izjavio je predsednik Lidsa Piter Risdejl nakon dolaska Barmbija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: