Utorak, 06.08.2002.

20:49

Navijaci Intera "docekali" Ronalda

Izvor: B92, Beta

Default images

Najbolji strelac Mundijala i fudbaler Intera, Ronaldo, vratio se iz Sao Paola u Milano na razgovore sa predsednikom kluba Masimom Moratijem. Ronaldu, kome je poslednjih dana pripisivan odlazak u Real, gnevni navijaci Intera "pripremili" su docek, noseci transparent na kome je pisalo "Ronaldo nezahvalnice". Oni su apelovali na predsednika kluba da zauzme cvrst stav.

"Nekada sam ga voleo, ali sada ga mrzim. Ne bi trebalo da ga puste da ode za manje od 100 miliona. Ako se to ne desi, trebalo bi da ga zadrze, ali da ga ne puste da igra ni minut", rekao je jedan od navijaca.

Ronaldov portparol Rodrigo Paiva izjavio je kako "postoji mogucnost da Brazilac ipak ostane u Interu, ukoliko ga Morati nagovori na to". 
Kako kaze Paiva, Brazilac se do sada nije oglasavao jer mora prvo da razgovara sa Moratijem, koji jedini moze da resi taj problem.
"On nije dosao u Milano da razgovara o odlasku u Real, vec o svom zivotu. Jer problem nisu ni trener Kuper, ni novac, ni Milano", rekao je Paiva.

Sudeci prema ranijim izjavama, Morati zeli da zadrzi Ronalda, ali sve ce biti jasnije posle njihovog susreta koji se ocekuje u sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Podeli: