Ponedeljak, 05.08.2002.

09:59

Jelena Dokic napusta Beograd

Izvor: B92, Vecernje novosti

Default images

Najbolja jugoslovenska teniserka i peta igracica sveta Jelena Dokic od ponedeljka vise nece biti stanovnik Beograda.

"Dosta mi je svega, idem u opstinu Stari Grad da odjavim Jelenu. Vise nece biti stanovnik Beograda, prijavicu je u Engleskoj pa neka tamo placa porez i sve ostalo, a ovde ce samo dolaziti u posetu bratu", rekao je otac najbolje jugoslovenske teniserke Damir Dokic.

On je kazao da "su mu pojedinci preko novina porucili da nema ni promila sanse da dobiju lokaciju kod hotela 'Jugoslavija' za izgradnju ekskluzivnog teniskog centra", dodavsi da "oni zvanicno jos uvek nisu ni zatrazili tu lokaciju".

"To sam nameravao da uradim tokom ove nedelje, ali su neki pozurili da mi posalju poruku pre toga, da je to navodno ukras Beograda. Pa neka neko ode tamo i vidi u kakvom je stanju ta ledina", rekao je Dokic.

Na konstataciju da ce ga neko optuziti da vrsi pritisak, Dokic je odgovorio da "mogu da kazu sta hoce".

"Ako Jelena ne moze u svom gradu da napravi porodicnu kucu i teniski klub za ponos Beograda i Srbije, onda znaci da nemaju ni sluha ni razumevanja", kazao je Damir Dokic.

On je istakao da su im nudjene neke lokacije u "44. bloku" i na Petlovom brdu i dodao da je "Jelena svetsko ime i da zasluzuje da ima i ekskluzivnu lokaciju".

"Ako ne moze da dobije ekskluzivnu lokaciju u Beogradu, onda nece ni stanovati ovde", zakljucio je Damir Dokic.

Najbolja jugoslovenska teniserka zvanicno se preselila u Beograd pre nepuna tri meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli: