Nedelja, 04.08.2002.

15:37

B92: Dusan Kecman u Partizanu ?

Izvor: B92

Default images

Kako saznaje B92 , bivsi kosarkas Beopetrola i FMP-a, Dusan Kecman, potpisace tokom naredne nedelje ugovor sa aktuelnim sampionima Jugoslavije, ekipom beogradskog Partizana.

Kecman je ovog leta bio jedan od najatraktivnijih slobodnih igraca na trzistu, a za njegove usluge bio je zainteresovan i Kinder iz Bolonje ( proveo nekoliko dana u Bolonji i odradio nekoliko treninga).

Podsetimo, 24- godisnji Kecman je karijeru zapoceo u Beopetrolu 1996.godine a na Novom Beogradu ostaje do maja 2001.godine kada je pojacao FMP Zeleznik ( potpisao ugovor na 1+1. godinu). Najbolju sezonu u Beopetrolu imao je 2000-2001. kada je prosecno postizao preko 18 poena na utakmici, dok je Zelezniku na 11 meceva "Saporta kupa" belezio prosecno 15 poena.

Kecman je visok 196 santimetara, i moze da igra na pozicijama visokog beka i niskog krila. Odlikuju ga odlicna igra u odbrani i dobri prodori. Ovog leta nastupa je i za reprezentaciju Jugoslavije na turnirima u Kini.

Prelaskom u redove crno-belih ocekuje se da ovaj povremeni jugoslovenski reprezentativac u potpunosti iskaze svoj talenat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Podeli: