PAVLOVIC (SDU): U DOS-U NEMA SPORNIH PITANJA

Izvor: B92

Subota, 18.11.2000.

15:40

Default images
Predsednik Demokratske stranke Zoran Djindjic bice kandidat Demokratske opozicije Srbije za premijera buduce Vlade Srbije i sa tim su saglasni svi u DOS-u, rekao je agenciji Beta potpredsednik Socijaldemokratske unije Branko Pavlovic. On je u petak uvece bio na sastanku lidera DOS-a, na kojem su bili i Djindjic i predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Kostunica, i preneo da na sastanku nije bilo razmimoilazenja ni po jednom pitanju. Saglasili smo se oko svih tema, pa i oko tog pitanja. Nije sporno da ce Djindjic biti nas kandidat za premijera, rekao je Pavlovic.

Povodom pojedinih informacija u javnosti o razlazu u DOS-u agencija prenosi i izjavu potpredsednika Demokratske alternative Nade Kolundzije za kragujevacku "Nezavisnu svetlost" da u DOS-u nema razlaza izmedju predsednika SR Jugoslavije Vojislava Kostunice i drugih lidera bloka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: