Juta lako sa Niksima, slaba partija Bogdanovića

Košarkaši Jute Džez su sa 108:94 porazili Njujork Nikse u noći između utorka i srede.

Izvor: SN

Sreda, 27.01.2021.

08:30

Juta lako sa Niksima, slaba partija Bogdanovića
AP Photo/Rick Bowmer

Njujork Niksi ove sezone dobijaju mnogo pohvala, što prilično dugo nije bio slučaj zbog njihovih loših igara.

U noći iza nas su odigrali hrabro i na njihovu žalost pali u "Vivint Smart Home Areni" u Solt Lejk Sitiju rezultatom 108:94.

Verovali ili ne, ali Ostin Rivers je u jednom momentu imao savršenu utakmicu pošto je iz igre bio bez promašaja – 10/10, ali je kasnije to pokvario i završio meč sa 10/14 iz igre i 25 postignutih poena.

On je ujedno bio i najefikasniji pojedinac. U njegovom timu se sa 18 poena i 10 skokova još istakao Džulijus Rendl dok je 17 ubacio Ar Džej Beret.

Na drugoj strani, slaba partija Bojana Bogdanovića, 11 poena uz 2/10 iz igre i to bez pogođenog šuta za 2 poena. Najefikasniji igrač Jute bio je Rojs Onil sa 20 poena, 18 je ubacio Gober i uhvatio je 19 skokova, a Konli 19 poena i 7 asistencija.

Donovan Mičel samo 9 poena...

Videli smo dva lica Njujorka i Jute. U Prvom poluvremenu su gosti bili bolji tim, pogotovo u prvoj četvrtini, kada su limitirali Džezere na samo 18 poena i na poluvremenu vodili sa 59:46.

Kao da su igrači zamenili dresove, tako je izgledalo drugo poluvreme. Nikse je šut stao, a Juta se raspucala i sa dve dominantne četvrtine uspeva da upiše i 13. pobedu u sezoni rezultatom 108:94.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Podeli: