Medvedev "otpisao" Đokovića

Najbolji teniser sveta Danil Medvedev otpisao je srpskog tenisera Novaka Ðokovića sa poslednjeg grend slema sezone US opena.

Izvor: LN

Četvrtak, 11.08.2022.

17:48

Medvedev
Foto: Profimedia

US open će se održati od 29. avgusta do 11. septembra.

Medvedev je posle eliminacije od Nika Kirjosa u drugom kolu mastersa u Torontu govorio o favoritima na US openu i nije spomenuo Ðokovića.

"Otputovaću u Sinsinati u petak, kako bih se sasvim aklimatizovao. Nadam se da ću tamo igrati bolje, jer želim da u dobroj formi dočekam Ju-Es open. Znam da će biti velika konkurencija sa Alkarazom, Nadalom, Cicipasom, videćemo da li će se Zverev vratiti", izjavio je Medvedev.

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković kao nevakcinisani stranac ne može da uđe na tlo Amerike, a samim tim ni da se takmiči na poslednjem Slemu sezone.

Veliki broj javnih ličnosti, političara i samih tenisera apelovao je na predsednika SAD Džoa Bajdena da napravi izuzetak i dozvoli Ðokoviću da se takmiči u Njujorku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli: