Osijeku titula bitnija od 12.000.000 €

Ne pamti se da je hrvatsko fudbalsko prvenstvo bilo zanimljivije nego što je ove sezone u kom za titulu konkurišu Dinamo Zagreb i Osijek.

Izvor: SS

Sreda, 14.04.2021.

18:00

Osijeku titula bitnija od 12.000.000 €
EPA-EFE/ANTONIO BAT

Osiječani žele da skinu "modre" sa dugogodišnjeg trona, a osam kola pre kraja zaostaju dva boda i imaju utakmicu više od branioca titule.

U petak će tim Nenada Bjelice biti na ozbiljnom ispitu pošto će gostovati Hajduku u derbiju kola.

Uoči tog susreta upravo Bjelica je otkrio da je poslednjih dana odbio najmanje 12.000.000 evra, budući da je toliko nuđeno za njegove igrače.

"Za Žapera smo ove nedelje odbili ponudu od četiri miliona evra iz Portugala, za Ivušića dva miliona iz turske lige. Za Miereza šest miliona iz Rusije, za Klajnhejslera isto tako postoji interesovanje. Nema potrebe da prodajemo igrače", izjavio je Bjelica.

U "Gradskom vrtu" se nadaju istorijskoj tituli, iako se čini da tas i ove sezone ponovo preteže na stranu Dinama.

"Svojom ekipom sam zadovoljan. Igrači su sjajni, srećan sam što ih treniram, zadovoljan sam sa svim onim što ostvaruju u ovih sedam i po meseci koliko sam ovde. Za mene će oni biti pukovnici bez obzira na to kako se završila ova sezona, jer će do kraja dati svoj maksimum, a meni je to jedino kao treneru važno. Zašto to kažem? Zato što u ovom trenutku kao ekipa imamo najbolje rezultate u HNL-u, imamo prvog strelca lige, prvog asistenta, golmana s najviše 'čistih' mreža, zadnjeg veznog igrača s najviše golova i asistencija od svih zadnjih veznih u ligi. Najbolju statistiku u ligi ukupno i ne mogu oni biti nikakvi pokojnici, samo pukovnici. Ako tražite pokojnika, mogu to biti ja. Igrači nikako i zato sam nabrojao ovih pet-šest razloga. Posvetite im malo više pažnje, jer oni to zaslužuju", rekao je Bjelica.
Standings provided by SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli: