Piksi: Šta god da uradim biće "Piksi šokirao"

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi i kapiten Dušan Tadić izašli su pred medije uoči početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izvor:

Četvrtak, 23.03.2023.

13:45

Piksi: Šta god da uradim biće
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

"Orlovi" će u petak od 20 časova i 45 minuta dočekati Litvaniju na stadionu "Rajko Mitić" u prvom kolu grupe G.

Pred meč su svoje utiske, razmišljanja i očekivanja izneli selektor Stojković zajedno sa kapitenom Tadićem.

Jedno od pitanja koje je bilo upućeno Piksiju je bilo i da li će protiv baltičke selekcije biti iznenađenja u postavi "orlova".

"Spremamo, da. Zato smo i ovde. Šta god da uradim, za vas je ‘Piksi šokirao‘, ‘Piksi iznenadio‘, a ja samo želim da izvučem maksimum. Tako da, verovatno ćete se iznenaditi. Ne mogu da govorim o sastavu tima. Ja ne zaboravljam da mi kroz tri dana imamo još jednu utakmicu. Treba biti mudar i pametan i napraviti strategiju", odgovorio je Piksi.
Govorio je i o prvom protivniku na putu ka prekidu 23-godišnjeg posta kada je Evropsko prvenstvo u pitanju.

"Prema svim protivnicima gajimo poštovanje. O rezultatima litvanskog nacionalnog tima, to za vas nije zadovoljavajuće. Kao i uvek, koncentrišemo se na našu igru. Biće izazov za nas, ali i za vas. Ovo je samo početak. Svih pet ekipa u grupi ima istu šansu, da bude deo Evrope. Znam da ste promenili trenera i da neki igrači igraju u Srbiji. Imamo sve informacije o Litvaniji, kao i oni o nama. Tako da nema iznenađenja", istakao je selektor Srbije.

Šta je još rekao Stojković ste mogli pratite putem našeg bloga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli: