Novi kiks Sitija, Mane "stotkom" doneo pobedu Liverpulu

Fudbaleri Liverpula pobedili su Kristal Palas sa 3:0 u utakmici 5. kola engleske Premijer lige.

Izvor: SN

Subota, 18.09.2021.

17:56

Novi kiks Sitija, Mane
EPA-EFE/Tim Keeton

Aktuelni šampion Engleske Mančester siti nije najbolje počeo novu sezonu pošto su po drugi put ostali bez pobede u prvih pet kola.

Sada su odigrali meč bez golova protiv Sautemptona gde su bili apsolutni favoriti, a sudija je meč produžio za čak osam minuta.

EPA-EFE/Andrew Yates
Siti nije mnogo pokazao protiv Sautemptona, a zabeležen je i loš pokušaj Rahima Sterlinga da iznudi jedanaesterac, pošto je VAR reagovao u 62. minutu susreta.

Poništen im je i gol zbog ofsajda u 95. minutu, kada su intervenisale sudije iz VAR sobe.

Što se tiče Liverpula, oni su sa 3:0 pobedili Kristal Palas i velike zasluge idu Sadio Maneu, koji je postigao prvi gol na susretu.

On je u 42. minutu doveo Liverpul do vođstva, a to je bio njegov jubilarni 100. gol u dresu Liverpula, a verovali ili ne, 10. gol protiv Kristal Palasa i sa vođstvom 1:0 u korist "Redsa" se i otišlo na poluvreme.

U povratku dugo nije bilo uzbuđenja, da bi u 78. minutu susreta mrežu zatresao Mo Salah, a konačnih 3:0 postavlja Nabi Keita u 89. minutu.

Fudbaleri Arsenala su minimalnim rezultatom pobedili Barnli i upisali drugu pobedu u Premijer ligi ove sezone. Njih je do pobede vodio Martin Odegard, koji je u 30. minutu postigao jedini gol na meču.

Pogodio je iz slobodnog udarca sa 18 metara.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli: