"Igrače nam izbacili na ulicu, tražili su da spavaju na stadionu"

Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić odlučio je da progovori o problemima u šabačkom superligašu.

Izvor: SS

Subota, 28.11.2020.

14:40

Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Od kako je kormilo napustio predsednik Ivica Kralj, nižu se problemi, te su pojedini igrači čak izbačeni iz svojih stanova.

Nemajući kud, tražili su od kluba da spavaju – na gradskom stadionu u Šapcu.

"Obećao sam pre izvesnog vremena da ću prestati da pričam o nedaćama koje nas već dugo vremena prate i da ću se fokusirati isključivo na teren i zbivanja na njemu, ali sam igrom slučaja primoran da to obećanje prekršim. Umesto da se situacija poboljšava, nama je iz nedelje u nedelju sve gore i gore. Pre dva dana zbog neplaćenih stanarina neki prvotimci su ostali bez stanova i tražili su da ih smestimo na stadionu. To me je baš ganulo pre svega kao čoveka, a ne kao trenera. Koliko god sam bio iznerviran time, toliko sam i ponosan koliko su ti mladi ljudi spremni da se žrtvuju za zajednički uspeh", rekao je Aničić i dodao.

"Kada u najvišem rangu nemate obezbeđene elementarne uslove, teško je pričati o igri i rezultatima. Doduše, imamo neka obećanja da će se sve popraviti, ali za sada sve ostaje na tome", podvukao je Aničić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli: