"Voleo bih da dođem u Srbiju, nisam video roditelje tri godine"

Srpski borac Uroš Medić je posle velike pobede govorio o svojoj porodici.

Izvor:

Nedelja, 07.03.2021.

08:20

Foto: Profimedia

Na svom prvom meču u UFC bio je dominantan, pošto je slavio nokautom u prvom rundi.

Popularni "Doktor", čiji je nadimak ranije bio "Srpski samuraj", savladao je Alona Kruza, a odnos u udarcima bio je neverovatan – 48:0.

Nakon meča je govorio o roditeljima, koje nije video više od tri godine.

"Ne mogu da putujem, pošto imigraciono radi loš posao. Oni misle da ja nisam dovoljno specijalan, očigledno. Odbili su mi zahtev za vizu. Moji advokati sada rade na tome. O čemu se ovde radi – ova zemlja (SAD) je sjajna jer ti pruža mogućnost da postaneš i ti sjajan. U ovoj zemlji uvek dobiješ priliku. Radiš, napreduješ i postaneš ono što hoćeš. Baš zbog toga se nadam da ćemo sve rešiti oko vize i da ću biti na toj listi ljudi od nacionalnog interesa. Nadam se da ću moći da dobijem dozvolu da odem u Abu Dabi", rekao je Medić i dodao da bi voleo da dođe i u Srbiju.

"Voleo bih da odem i u Srbiju da vidim porodicu. To mi je prvo na pameti. To me najviše muči kod problema sa imigracionim. Živeo sam sa roditeljima, nikada nisam bio duže od 15 dana van kuće. Sada ih nisam video od novembra 2017. godine. Nije lako".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli: