Info

Presek

Na svakih sat vremena Presek

Vesti, pod nazivom „Presek“, koje se emituju pet minuta pre punog sata, kratak su format najvažnijih događaja iz zemlje i sveta.

Iz sata u sat dopunjujemo ih novim informacijama i tako postižemo aktuelnost, koja, cenimo, doprinosi i većoj gledanosti.

U okviru ove kratke forme, u popodnevnim satima, pored politike, ekonomije i sporta, upotpunjujemo ih zanimljivostima iz sveta nauke i kulture.

Naš moto je - jezgrovito, sadržajno, bez suvišnih detalja, ali dovoljno da u pet minuta informišemo gledaoce o najvažnijim događajima. A sve u susret gledaocima, koji su sve zainteresovaniji za kraće formate informativnog pregleda.

Fokus

Radnim danima u 16.40 Fokus

U fokusu nove sezone emisije na B92 pored Olivera Jakšića biće i novinarka Sanja Purić. Najvažnije političke, ekonomske, društvene teme njih dvoje pretočiće u pitku priču sa stručnjacima i ljudima koji su ostvarili veliki uspeh u svom poslu. I to svakog radnog dana od 17.00.

U razgovoru jedan na jedan, do najvažnijih odgovora na aktuelna pitanja.

OSVRT

Nedeljom u 11.00 OSVRT

Jednosatni pregled najvažnijih zbivanja u politici, biznisu, društvu, zabavi i sportu u Srbiji, regionu i svetu očekuje nas u “Osvrtu” u novoj sezoni i sa novom autorkom. Sanja Purić svake nedelje od 11.00 donosiće pregled najvažnijih događaja koji su obeležili proteklu sedmicu, pre svega iz političkoj života Srbije i regiona.

Osvrnuću se naravno i na sve važne društvene, pa i zabavne teme i baviti se mnogim drugim fenomenima i pojavama osim politike – kaže Sanja I dodaje da će u “Osvrtu” davati svoju viziju stvarnosti prateći sve medije i društvene mreže.

Sanja Purić, novinarka sa dugogodišnjim iskustvom u uređivanju i prezentovanju informativnih sadržaja, će kao i do sada ozbiljno i temeljno pristupiti svakoj temi i doneti “Osvrtu” ono što je interes i želja publike i ponuditi nešto sasvim novo na medijskoj sceni Srbije.