Filmovi

Glupan i tupan

Četvrtak, 6. maj u 21.00 Glupan i tupan

Lojd Krismas i Hari Djun bliski su prijatelji. Lojd radi kao vozač, a Hari vodi putujući pseći frizerski salon, a ni jednom od njih dvojice ne ide u karijeri kao što bi želeli.

Kada Lojdu u auto jednog dana uđe nesrećna, lepa žena, on se zaljubi u nju na prvi pogled. Odvozi je na aerodrom kao što je i tražila, ali ona zaboravlja svoj kofer.

Potpuno nesvestan da se u koferu nalazi ogromna količina para koja je služila za otkupninu njenog muža, Lojd pokušava da je pronađe i vratio joj kofer, ali ne uspeva da je locira.

Zajedno sa Harijem, on u njegovom automobilu koji izgleda kao pas, kreće ka Aspenu, da bi vratio vlasnici ono što je izgubila. Uporedo, za petama su im i kriminalci kojima je bio namenjen novac…

Naziv filma: Dumb & Dumber (1994), SAD.

Uloge: Džim Keri, Džef Danijels, Loren Holi.

Režija: Piter Fareli, Bobi Fareli

Žanr: Komedija.

više o filmu...

Anon

Petaki, 7. maj u 21.00 Anon

Radnja filma smeštena je u blisku budućnost, gde ne postoje privatnost, neznanje ili anonimnost. Sva naša razmišljanja su zabeležena i zločin gotovo da ne postoji.

Policajac Sal Friland čini sve kako bi zaštitio svoj grad od zločina. Međutim, stvari se zakomplikuju kada upozna hakerku poznatu kao „The Girl”, bez identiteta, istorije i bilo kakvog zapisa o njoj.

Sal shvata da ovo nije kraj zločinima, već njihov početak, kao i da će morati da je pronađe pre nego što postane sledeća žrtva.Naziv filma: Anon (2018), SAD.

Uloge: Klajv Oven, Amanda Zifrid.

Režija: Endru Nikol.

Žanr: SF, triler.

Više o filmu...