Nina Kolundžija

Izvor: B92

Utorak, 24.01.2012.

11:18

Default images

U B92 počela je da radi u leto 2007. godine.

Još kao klinka sanjala je da bude uz sport. S obzirom na nedostatak talenta da se bavi istim, odlučila je da postane sportski novinar. U sportsku redakciju B92 je došla jer je smatrala da će od najboljih najviše naučiti što se ispostavilo tačnim. Najpre je radila na sajtu, a potom je prešla na televiziju gde je debi imala na dočeku našeg najboljeg plivača Milorada Čavića posle osvajanja srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine.

Prva je dama koja je postala prezenter, a kasnije i urednik sportskih vesti i pregleda na televiziji B92. Autorka je emisije o putu Novaka Đokovića do mesta broj jedan na ATP listi i titule na najprestižnijem teniskom turniru na svetu, Vimbldonu. I dalje najviše voli reporterski posao, a san joj je izveštavanje sa Olimpijskih igara.

Rođena je u Banja Luci, decembra 1984. Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka, novinarsko-komunikološki smer. Tečko govori engleski jezik, sporazumeva se i na španskom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: