Hale Beri ima plan: "Volela bih da igram Zendajinu majku"

Oskarovka Hale Beri, koja je nedavno objavila svoj rediteljski debi "Bruised", film u kome takođe glumi, izgleda da ne planira da se tu i zaustavi kada je njena karijera u pitanju.

Izvor: B92

Utorak, 11.01.2022.

13:53

Hale Beri ima plan:
Foto: Profimedia

Zbog nje nije dobila ni meč, ni ulogu: Bivša MMA zvezda tužila Hale Beri

Ona je za "Varajeti" (Variety) rekla da bi volela da radi sa glumačkom zvezdom u usponu Zendajom.

"Imam plan", rekla je Hale Beri i dodala: "Volela bih da igram njenu majku. Imam ideju jer mislim da je ona budućnost". Glumica je takođe imala nekoliko saveta za Zoi Kravic, koja će igrati Selinu Kajl – Ženu Mačku, u dugo očekivanom filmu "Betmen" Meta Rivsa sa Robertom Patinsonom.

Hale Beri: "Gde ste bili pre 17 godina?"

"Samo ću joj reći – spremi se, možda će te kritikovati, ali ne dozvoli da to utiče na tvoju interpretaciju onoga što misliš kakva bi Žena Mačka trebalo da bude", rekla je Hale Beri. Dodala je i: "Lično mislim da će ona biti divna Žena Mačka".

Hale Beri žestoko odbrusila reditelju: Možeš da me poljubiš u...

Hale Beri je prošlog meseca primila nagradu za karijeru na proslavi imena "Celebration of Black Cinema", prilikom čega je iskreno rekla da ne pridaje previše značaja nagradama: "Hajde da prestanemo da žudimo za tim i da ne dozvolimo da to bude merilo naše vrednosti i našeg uspeha".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Podeli: