"Uvod u anatomiju" imaće i 19. sezonu: Autorka uzbuđena, a glavna glumica?

Serija "Uvod u anatomiju" imaće i 19. sezonu, najavio je ABC u ponedeljak, čime se nastavlja jedna od najdugovečnijih serija u istoriji američke televizije, 'doktorska' sapunica koja i dalje ima vrlo visoku gledanost.

Izvor: B92

Utorak, 11.01.2022.

08:25

Foto: Profimedia

"Veoma sam uzbuđena što ćemo imati još jednu sezonu, u kojima ćemo nastaviti priče o Meredit, Bejli, Ričardu i drugim lekarima u bolnici Grey Sloan Memorial", rekla je autorka serije Šonda Rajms.

Iako ta medicinska sapunica, koja se snima od 2005. godine, i dalje ima visoku gledanost, glumica Elen Pompeo, koja glumi Meredit Grej, već je govorila o mogućem okončanju serije nakon dve decenije.

"Pokušavam sve da uverim da to mora da se završi. Čini mi se da izgledam veoma naivno kad govorim: 'Kako će priča izgledati, šta ćemo ispričati?'", rekla je prošlog meseca za Insajder.

Povodom nove sezone, glumica se još nije oglasila.
Sedamnaesta sezona serije bila je posvećena borbi protiv pandemije koronavirusa, a trenutno se snima 18. sezona.

"Uvod u anatomiju ima globalni uticaj na ljude koji se ne može zanemariti", rekla je izvršna producentkinja serije Krista Vernof.

"Serija nas dira, ponekad menja srca i umove širom sveta kroz duboku povezanost koju ljudi osećaju s likovima", dodala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Podeli: