Često su je upoređivali sa Odri Hepbern, a sada će je i glumiti u filmu

Legendarna glumica Odri Hepbern važi za jednu od najlepših žena zlatnog doba Holivuda, te je večna inspiracija mnogim ženama, a sada stiže i film o njenom životu.

Izvor: B92

Nedelja, 09.01.2022.

09:10

Često su je upoređivali sa Odri Hepbern, a sada će je i glumiti u filmu
Foto: Profimedia

Iako pojedinosti o radnji filma još uvek nisu poznate, rediteljsku palicu preuzeo je Luka Gvadanjino ("Call Me By Your Name"), za scenario će biti zadužen Mihael Mitnik.

Legendarnu Odri Hepbern će igrati glumica Runi Mara, koja se proslavila filmovima "The Girl With the Dragon Tattoo" i "Carol", za koje je bila nominovana i za Oskara.
Odri je u kratkom roku postala jedna od najplaćenijih glumica svog vremena, ponajviše zahvaljujući ulozi u filmu "Breakfast at Tiffany's", a zatim i filmovima "Roman Holiday" i "My Fair Lady". Dostigla je status EGOT osvojivši svetska priznanja poput Emija, Oskara, Tonija i Gremija, a dobitnica je i brojnih priznanja za svoj humanitarni rad.

Bila je poznata po svom upečatljivom modnom ukusu, koji i dan-danas služi kao inspiracija ženama širom sveta. Tajna njenog vitkog izgleda ležala je u zdravom načinu života i šetnjama koje je obožavala.

"Odri je za doručak jela tost i pekmez, za ručak teletinu, piletinu ili testeninu, a za večeru bi često jela supu od povrća i mesa. Nakon večere pojela bi nekoliko kockica crne čokolade i popila malo viskija", rekao je jednom prilikom njen partner Robert Volders, s kojim je živela 13 godina.

Preminula je 1993. godine u 63. godini nakon borbe sa teškom bolešću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli: