Povratak Neša Bridžisa

Don Džonson se vraća svom omiljenom liku.

Izvor: B92, vijesti.me
Podeli
Foto: EPA-EFE/RINGO CHIU
Foto: EPA-EFE/RINGO CHIU

Glumac Don Džonson (71), koji se proslavio ulogom policajca Neša Bridžisa u istoimenoj seriji još 1996. godine, sada se ponovo vraća omiljenom liku.

Ovog puta će avanture biti prikazane kroz film “Nash Bridges: The Movie”

”Volim njegov karakter. U jednom trenutku je dobro raspoložen i šali se, a već u sledećem je ozbiljan. A ja sam se zapitao da li ponovo mogu da prenesem taj duh”, obrazložio je glumac, dodajući da mu je upravo Neš Bridžis omiljeni lik u karijeri.

Kako je rekao, voleo bi da vidi i gde je policijski inspektor i amater mađioničar koji je patrolirao u žutom automobilu kroz San Francisko, završio nakon 20 godina.

”Zamišljam da je još uvek u formi i sposoban da obavlja svoj posao. Takođe, mislim da je mnogo mudriji i pažljiviji, ali da je i dalje u stanju da kriminalcima utera strah. Ipak, mislim da bi sada prvo dobro razmislio pre nego što bi tako nešto uradio”, ispričao je Džonson.

Nakon prvobitnih šest, veoma uspešnih sezona, Neš Bridžis ovoga puta dolazi na velika platna bioskopa, a premijera u SAD-u će biti večeras.

Za scenario je bio zadužen Dejmon Lindelof, koji ističe da nikog drugog nisu mogli da zamisle u ulozi Neša Bridžisa, osim Džonsona.

”Serija je imala dobre kritike i gledanost tokom svih šest sezona, pre nego što smo morali da zaključimo snimanje 2001. godine, kao rezultat nesloge između CBS kanala i Paramount kompanije, koje su bile producenti serije. Sve to, ostavilo je gorak ukus u ustima kako nas, tako i publike. Film bi trebalo to da ispravi”, ispričao je scenarista.

”Džonson ima čvrst i zaštitnički stav prema svom liku, pa zato ni on, ni mi, nismo mogli da zamislimo nekog drugog kako tumači Neša Bridžisa”, dodao je on.

Ukoliko film bude probudio interesovanje publike, ekipa bi mogla da se odluči i na nove sezone serije.

”To je verovatno uvek bilo u našoj podsvesti. Ako sve prođe kako treba i brojke budu dobre, bilo bi veoma zabavno snimiti još avantura”, nagoviestio je Džonson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 20 idi na stranu