On vodi u trci za ulogu Džejmsa Bonda

Poslednji film u kome je Danijel Krejg glumio Džejmsa Bonda je "No time to die", a iako se prošle godine pričalo da će njegov "mandat" najpoznatijeg agenta preuzeti Tom Hardi, čini se kao da će odluka pasti na nekog drugog.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.06.2021.

12:39

On vodi u trci za ulogu Džejmsa Bonda
Foto: Profimedia

Novi Bond bi mogao da bude Rege-Žan Pejdž (31), zvezda serije "Bridgerton", koja je počela da se prikazuje krajem 2020. godine na Netfliksu.

Da li će on biti sledeći Džejms Bond? Kladionice kažu "da"

Britanski glumac, poreklom iz Zimbabvea, brzo je zainteresovao publiku vrućim scenama u seriji ali, po svemu sudeći, sada će obući 007 smoking.

Iz kompanije za klađenje i kockanje "ledbrouks" kažu da je Pejdž daleko ispred konkurencije, kao i da "postoji velika šansa da su šefovi Bonda pronašli zamenu za Krega Dejvida".

Pejdž se nedavno oglasio u medijima povodom priča o glavnoj ulozi u čuvenom filmu i za "Holivud reporter" rekao: "To nema veze sa mnom, nisam razgovarao ni sa kim o tome. Ljudi pričaju o tome. Polaskan sam, ali to je samo igra", rekao je glumac.

Inače, Hardija na listama za klađenje pomno prati Džejms Norton, koji je pre Pejdža bio favorit za ulogu Bonda. Ipak, s obzirom na to da sledeći Bondov film neće izaći još šest meseci, 'navijači' će morati da sačekaju i vide ko će zaista dobiti čuvenu ulogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli: