Ove scene iz filmova su mnoge uznemirile

Da li ste ikada pogledali neki film koji vas je samo jednom scenom toliko uznemirio da danima niste mogli da spavate? Ako ste se pronašli u ovome, ne brinite, niste jedini.

Izvor: index.hr

Nedelja, 20.06.2021.

09:38

Ove scene iz filmova su mnoge uznemirile
Foto:Shutterstock/faboi

Ljudi na internetu otkrili su za BuzzFeed koje scene iz filmova su ih najviše uznemirile i za koje bi voleli da ih nikada nisu pogledali, a odgovori su bili različiti. Hostel (2005)

"Ta prva scena mučenja posebno me pogađa jer znam čoveka koji liči na tog sa stolice" Zelena milja (1999)

"Izvršenje smrtne kazne koje pođe po zlu, znate ono. Mučno mi je samo kad razmišljam o tome." Svitanje mrtvih (2004)

"Zombiji su čoveka raskomadali i otrgli mu delove tela. Još uvek ne mogu da pogledam to do kraja. " Majka! (2017)

"Ako ste pogledali film, mislim da znate o kojoj sceni govorim. Ako niste pogledali ... bebu ubiju pa je pojedu." Danteov vrh (1997)

"To me je šokiralo kao 13-godišnjaka i još se sećam scene i deset godina kasnije." Groblje kućnih ljubimaca (1989)

"Kad se, mačak, vrati iz mrtvih. Morao sam noću da izbacujem svoju mačku iz sobe sledećih nedelju dana!" Spasavanje redova Rajana (1998)

"Gledao sam taj film kad sam imao 12 godina i osećao sam se kao da ću povratiti. Bilo je grozno. Scena u kojoj čovek leži i pokušava da zadrži svoja creva dok vrišti za majkom mi je zastrašujuća." Slagalica straha II (2005)

"Muškarac gurne ženu u gomilu iskoriđčenih špriceva i ona mora da prođe kroz njih kako bi pronašla ključ dok joj se igle zabadaju u telo. Sve vreme vrišti i plače. Bilo je užasno." Ubica iz budućnosti (2012)

"Muškarac gubi delove tela u sadašnjosti jer su mu odsečeni u prošlosti. Jedva sam uspeo da gledam tu scenu, a nisam pogledao ni ostatak filma. Probudio se nov, vrlo specifičan strah u meni."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli: