Uprkos svima i svemu – stiže treći deo najvrelijeg striming filma VIDEO

Objavljen je trejler za iščekivani film "The Next 365 Days", koji će biti treći nastavak ljubavne sage o Lauri i Masimu, mladiću koji je prisiljen da preuzme mafijaško kormilo nakon što mu je otac ubijen.

Izvor: index.hr

Sreda, 10.08.2022.

12:44

Uprkos svima i svemu – stiže treći deo najvrelijeg striming filma VIDEO
Foto:Profimedia/pictures@lmkmedia.com

Film će na Netfliksu postati dostupan za gledanje 19. avgusta 2022. Trejler, koji je za dva dana skupio više od milion pregleda, prikazuje evoluciju odnosa Laure i Masima nakon poslednjih događaja koje smo imali prilike da vidimo u drugom delu filma.

Izgleda kako će paru "račune još jedom pomrsiti" zgodni Naćo, s kojim se Laura zbližila ranije. Najava se takođe poigrava i sa glamuroznim svetom u kojem se nalaze likovi filma.

Ljubavni trougao

Podsećamo, drugi nastavak sage, "365 Days: This Day", započet je venčanjem Laure i Masima, no ubrzo Laurinu pažnju ukrade "vrtlar" Naćo i oni se nađu u ljubavnom trouglu.

Film je nakon izlaska naišao na jako loše kritike i nezadovoljstvo gledalaca, a na IMDB-u trenutno ima ocenu 2,5.

Prvi deo filma naišao je svojevremeno na podeljene kritike. Neki su rekli da je "najseksepilniji ikad" i "puno bolji od 50 nijansi sive", dok su drugi ukazali na to da romantizuje opasnu vezu između zlostavljača i žrtve.

O scenama seksa u filmu naveliko se pričalo, a neke od njih su bile toliko eksplicitne da su mnogi gledaoci pomislili kako su glumci zaista imali seksualni odnos.

Uprkos velikoj popularnosti, i prvi deo filma na IMDB-u ima nisku ocenu 3,3, a ostaje nam da vidimo da li će treći nastavak kod kritičara proći nešto bolje od svojih prethodnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Podeli: