Opozicioni mediji hoće da "zabrane" Vučića? "Sprema se da izvede izbornu prevaru"

Tabloidi u vlasništvu Dragana Šolaka, bliski opoziciji, optužuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se, "sprema da ponovo izvede izbornu prevaru".

Izvor: Novosti
Podeli
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ /bs
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ /bs

Gotovo identične tekstove objavili su tako portali Nova i Direktno. Iza ove vesti krije se samo manipulacija i obmana građana kako bi se stvorila lažna slika o izbornom procesu i po ko zna koji put napao Vučić, navode Novosti.

Oni navode da je prevara to što će se Vučićevo ime naći na listi, iako je Srpska napredna stranka unazad godinama sprovodila i sprovodi baš politiku predsednika Aleksandra Vučića, prenose domaći medjii.

Ovakvi tekstovi koje objavljuju Šolakovi i Đilasovi tabloidi govore o tome na čemu opozicija temelji kampanju, a to je upravo iznošenje neistina i obanjivanje građana, kažu Novosti.

Svesni činjenice da su građani Srbije zadovoljni politikom koju sprovodi predsednik Vučić, ali i rezultatima koje postiže na ekonomskom i političkom planu, opozicija je ovakvim tekstovima rešila da zabrani da se spominje ime i prezime šefa države.

Milenko Jovanov, narodni poslanik i član Predsedništva SNS, kaže za "Novosti" da je Vučić definisao politiku koju vodi SNS i pita kako to tačno može u tom slučaju da bude prevara:

"Ovo samo potpuni idiot može da smisli! Kako je to tačno prevara ako se na našoj listi nađe ime čoveka koji je definisao politiku koju vodimo? I čije se ime nije nalazilo u imenu liste? Koštunice, Tadića, čije?! Nije im prevara što se oni sakrivaju iza imena glumaca, voditelja, novinara i sami Bog više zna koga sve... A kada već toliko iskreno i pošteni, neka stave u ime svoje liste i Šolaka i Kurtija i i prezimena svih ambasadora koji im diktiraju šta će kog dana da misle", kaže Jovanov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 103 idi na stranu