Ubijen vođa kavačkog klana? Oglasio se advokat porodice Zvicer

Posle nezvaničnih saznanja da je večeras nešto posle 20 časova u Panami navodno upucan vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, oglasio se advokat porodice Zvicer.

Izvor: Novosti

Petak, 30.09.2022.

21:15

Ubijen vođa kavačkog klana? Oglasio se advokat porodice Zvicer
Depositphotos/ zeferli@gmail.com

On je te navode demantovao.

"Demantujem kao advokat porodice da je Radivoje Zvicer ubijen i ranjen. Porodica je videla natpise u medijima i da se ne bi dezinformacije i dalje širile važno je da se zna da je moj klijent živ", rekao je Vladimir Zarić advokat porodice Zvicer.

Podsetimo, u Panami je navodno ubijen vođa klana Kavač Radoje Zvicer. Mediji u Srbiji objavili su da je Zvicer teško ranjen, a pojedini čak i da je ubijen, pozivajući se na istražne organe Srbije.

Oglasila se i policija Crne Gore

U upravi policije Crne Gore večeras je rečeno da bi o navodnom ranjavanju Radoja Zvicera zvanične potvrde mogle da stignu za dva do tri dana, s "obzirom na sve okolnosti i činjenicu da Zvicer najverovatnije nije boravio u toj zemlji pod svojim imenom".

Crnogorski organi bezbednosti i dalje nemaju zvanične podatke o informaciji da je u Panami ubijen vođa klana Kavač Radoje Zvicer.

Crnogorski bezbednosni izvori navode da imaju informacije o dva ubistva u Panami, ali da se vrše dodatne provere jer se prvobitni opisi ne poklapaju sa opisom Zvicera.

Panamski mediji javili su da je ubijen muškarac star između 40 i 45 godina, sa nadimkom "Jai". Nije jasno da li su slučajevi povezani. Zvicer se smatra jednim od vođa kotorskog klana, koji je funkcionisao na međunarodnom planu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Podeli: