Mali: "Na hrvatske frustracije odgovorićemo radom i rezultatima"

Ministar Siniša Mali oglasio se na svom Instagram nalogu.

Izvor: B92

Petak, 30.09.2022.

16:20

Mali:
Printscreen/Instagram/Siniša Mali

On se osvrnuo na naslovnu stranu nedeljnika "Ekspres", gde je Aleksandar Vučić upoređen sa Adolfom Hitlerom.

"Mržnja prema srpskom narodu koja dolazi iz Hrvatske svakog dana dobija sve veće razmere, pa je tako posle priče o ubijenoj srpskoj deci, koja je za njihovog predsednika postala “nepodnošljivo gadljiva”, nedeljnik “Ekspres” objavio skandaloznu naslovnu stranu, gde su predsednika Aleksandra Vučića uporedili sa nacističkim zločincem Adolfom Hitlerom, a Srbiju nazvali nacističkom državom.

U vreme najveće svetske krize, dok se i najbogatije države bore da prežive, Hrvatska se i dalje bavi Srbijom, jer ne može da podnese nijedan srpski uspeh, a pogotovo uspehe koje postiže predsednik Aleksandar Vučić. Srbija nikad nije bila i nikad neće biti fašistička država, dok u Hrvatskoj i dalje imate nazive ulica koji nose imena ustaša. Nećemo nikad zaboraviti žrtve ustaških zločina za vreme Drugog svetskog rata, niti sva zlodela koja su se dešavala u logoru Jasenovac, na teritoriji Nezavisne države Hrvatske. Potpuno sraman i licemeran čin, koji iziskuje najstrašniju osudu. Na hrvatske frustracije, mi ćemo odgovoriti radom i rezultatima", napisao je Mali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: