"Naši": "Vuče, dobro znamo ko si"

Konzervativni pokret Naši smatra da je sramna izjava Vuka Jeremića "da je potrebno da vlast predstavi šta bi bile posledice neuvođenja sankcija Rusiji".

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.07.2022.

11:53

EPA Srdjan Suki

Taj pokret smatra da je Jeremić na taj način "jasno zauzeo anti-ruski stav i stao u red političkih ekstremista koji se zalažu za uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji".

"Ovakvo političko mešetarenje nije čudno za Vuka Jeremića koji na nedeljnom nivou menja svoja politička ubeđenja i kojeg jedino interesuje dolazak na vlast, ali bez izborne volje građana Srbije. Pošto ga građani ne žele, Jeremić je izabrao put političke marionete i jeftinom retorikom poput brige šta će se dogoditi sa Srbijom ukoliko ne uvede sankcije Rusiji, pokušava da stane u red opozicionara koje gaje nade da će ih stranci dovesti na vlast na rastućem talasu zapadne rusofobije", navedeno je na sajtu Konzervativnog pokreta Naši.

"Konzervativni pokret NAŠI poručuje Vuku Jeremiću da se nikada neće vratiti na vlast i da njegovi pokušaji da sebe predstavi kao patriotu nikada neće proći. Vuče, dobro znamo ko si", zaključuje taj pokret.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Podeli: