Napadnut odbor Srpske napredne stranke na Novom Beogradu FOTO/VIDEO

Odbor Srpske napredne stranke na Novom Beogradu saopštio je da je danas izvršen još jedan napad na njihove prostorije.

Izvor: B92

Utorak, 24.05.2022.

20:27

Napadnut odbor Srpske napredne stranke na Novom Beogradu FOTO/VIDEO

Njihovo saopštenje o napadu vam prenosimo u celini.

"Novobeogradski odbor Srpske napredne stranke obaveštava javnost da je danas 24. maja 2022. godine izvršen još jedan napad na naše prostorije.Na meti vandala ovoga puta bio je Mesni odbor u Bloku 70. Ovo je jedan u nizu napada na prostorije novobeogradskog odbora SNS-a kojim se uništavaju službeni prostor naše stranke, izlozi i ruži fasada.

Napad se desio usred bela dana, u 16:38, u trenutku kada je šetalište bilo puno prolaznika i dece koja su se vraćala iz škole koja se nalazi u neposrednoj blizini.
Ova provokacija sprovedena je u želji dela opozicije da nasiljem dobiju ono što nisu bili u stanju demokratskim sredstvima na izborima održanim u aprilu ove godine.
Ono što daje snagu nama u Opštinskom odboru Srpske napredne stranke Novi Beograd - jeste podrška građana programu i rezultatima stranke koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić te pozivamo naše članstvo da ne naseda na ovakve provokacije. Opštinski odbor SNS Novi Beograd poziva državne organe da identifikuju počinioca i privedu ga pravdi.", navodi se u saopštenju koje je potpisao poverenik OO SNS Novi Beograd, Stevo Marušić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Podeli: