Nova saznanja o zločinima grupe Veljka Belivuka: Prikazane fotografije još 4 žrtve VIDEO

Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić najavio je da će u narednih 7 do 8 dana biti podignuta optužnica protiv Belivukove grupe i Marka Miljkovića.

Izvor: B92

Petak, 23.07.2021.

19:17

Nova saznanja o zločinima grupe Veljka Belivuka: Prikazane fotografije još 4 žrtve VIDEO
Printskrin: TV Prva

Nenadić je novinarima pokazao dokaze - necenzurisane fotografije zverstava koje je činila Belivukova grupa.

Prošlo je pet meseci od kada se prvi put javnosti obratio tužilac Nenadić.

Do sada je javnost mogla da vidi blurovane slike koje govore o svireposti zločina klana Veljka Belivuka.

Sada su prikazane fotografije četiri žrtve, dok jedne nisu jer ni roditelji ubijenog nisu još videli te slike.

Sve slike su zaplenjene iz skaj aplikacije koji su koristili osumnjičeni. Nenadić je istakao i da su međunarodne organizacije proglasile slučaj Belivuk najvećim predmetom kriminala u Evropi.

"Tokom dosadašnje istrage, saslušani su okrivljeni, obavljena veštačenja po više od 300 naredbi, prikupljeni brojni materijalni dokazi sa lokacija za koji postoji osnovana sumnja da su mesta izvršenja krivičnih dela, obavljeno više uviđaja i ispitani oštećeni", saopštilo je Tužilaštvo za organizovani kriminal.

U međuvremenu, obelodanjen je još jedan snimak vezan za zločine te kriminalne grupe. Na snimku se čuje kako saradnici Veljka Belivuka i Marka Miljkovića namamljuju žrtvu Lazara Vukićevića u kuću u Ritopeku, gde je kasnije svirepo ubijen.

Osim Lazara u razgovoru se pominje i Šarac, navodno saradnik škaljarskog klana, sa kojim je Vukićević bio u dobrim odnosima.

Šarac je ubijen u garaži tržnog centra, a za njegovu likvidaciju osumnjičen je Lazar Ilić, koji je, navodno, blizak kavačkom klanu i njegovom beogradskom ogranku pod patronatom Veljka Belivuka.

Opširnije u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: