Uhapšen manijak (61) iz tržnog centra; MUP saopštio detalje VIDEO

Beogradska policija uhapsila je D. Š. (61) koji se sumnjiči da je juče pokušao da seksualno napadne 10-godišnju devojčicu u toaletu Tržnog centra na Zvezdari.

Izvor: B92, Blic

Utorak, 13.04.2021.

08:11

Uhapšen manijak (61) iz tržnog centra; MUP saopštio detalje VIDEO
Foto: Shutterstok/boyphare

U saopštenju MUP-a se precizira da se D. Š. pozvao devojčicu da uđe s njim u toalet tržnog centra, gde je otkopčao pantalone, pa je poljubio u obraz, a potom i neprimereno dodirnuo.

Kako se nezvanično saznaje, on je devojčici rekao da će to "biti njihova tajna".

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Očekuje se policijsko saopštenje u vezi sa ovim slučajem.

Muškarac je devojčicu uvukao u toalet, ali je na sreću njena sestra videla šta je uradio. Pozvana je policija, koja je ubrzo blokirala ceo tržni centar i uhapsila napasnika, kog su hteli da linčuju besni roditelji, pa su ga pripadnici MUP sproveli liftom do garaže.

Inače, kako navode beogradski mediji, napad se odigrao naočigled mnogo dece i roditelja koji svakodnevno dolaze na plato ovog tržnog centra i koji ima igraonicu za decu i obezbeđenje.

Tanjugu je u MUP-u rečeno da su istražne radnje u toku.

Kako javljaju mediji, nadzorne kamere zabeležile su kako napasnik odvodi devojčicu u toalet. Muškarac je identifikovan: Kamere su snimile kako je odvodi u toalet, a potom i kako izlaze.

Prema nezvaničnim informacijama, devojčica se igrala sa drugarima u krugu tržnog centra kada joj je muškarac prišao i rekao joj da krene za njim. Prema još nepotvrđenoj informaciji, muškarac je izgledao kao čuvar tržnog centra i devojčica je, najverovatnije misleći da je nešto pogrešno uradila, krenula sa njim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli: