Incident u Crnoj Gori iz drugog ugla: "Jesi na ovo mislio Đukanoviću?" VIDEO

Na putu Podgorica - Nikšić došlo je do incidenta u kojem su lakše povređene dve osobe, nakon što je grupa građana opkolila službeno vozilo Vlade.

Izvor: Vijesti

Četvrtak, 08.04.2021.

21:38

Default images

Vozilom je upravljao službenik Uprave policije, a okupljeni su pokušali da spreče njegov prolazak, sedajući na haubu automobila.

Premijer Zdravko Krivokapić objavio je snimak iz službenog vozila, u kojem je bila i njegova kćerka, koja je štićeno lice, zabeležen u trenutku kada službeni automobil probija blokadu.

"Da li ste i na ovo mislili, Đukanoviću, kada ste juče kazali da ćete se boriti za Crnu Goru svim sredstvima? Nećete zaustaviti ni Crnu Goru, ni mene, ni po cenu života. Mir, red i zakon", poručio je Krivokapić na Tviteru.

"Vijestima" su ranije dostavljeni snimci iz vozila, a koji su prethodili navedenom incidentu.

Na snimcima se može čuti kako osoba iz automobila ponavlja da se radi o službenom vozilu, sugerišući pripadnicima policije da kažu okupljenima da se pomere, kao i da osobe koje su opkolile vozilo udaraju po automobilu i sprečavaju vozača da nastavi putem.

Iz Uprave policije su se oglasili povodom incidenta, kazavši da je grupa građana pokušavala da onemogući nesmetan povratak službenog vozila u Podgoricu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Podeli: