Abazović: Nemam ništa protiv

Dritan Abazović izjavio je da ne bi imao ništa protiv da Zdravko Krivokapić bude mandatar za sastav nove Vlade Crne Gore.

Izvor: Sputnjik

Sreda, 16.09.2020.

22:13

Abazović: Nemam ništa protiv
Screenshot/TV Prva

Abazović je, gostujući na RTCG, tim povodom rekao da nije bilo dogovora, već da je to njegov lični stav.

"Imamo Glavni odbor partije u petak, pa ćemo tu doneti neke važne odluke, ali meni lično prihvatljiv je profesor Krivokapić za novog premijera“ istakao je Abazović.

Abazović je rekao da pregovori o imenovanju kandidata za novog predsednika Skupštine protiču iznad njegovih očekivanja i izrazio nadu da će kandidat biti poznat do 23. septembra.

Abazović je naveo da je Krivokapić pozitivno lice koje se pojavilo u izbornoj kampanji.

"Želim da vidim čoveka sličnih kvaliteta, intelektualnih i moralnih na čelu svih institucija. Da li je to realno, ne znam“, kazao je Abazović, i dodao da ne bi bilo fer da ima nešto protiv takvog koncepta.

Na pitanje da li je moguće da se nađe na mestu potpredsednika Vlade, Abazović je istakao da svoju ulogu vidi više u parlamentu. Ako je to deo kompromisa, "mogu da se rotiram i da ne budem u parlamentu“, dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli: