Kvar otklonjen – ima struje u Beogradu

Nekoliko delova Beograda ostalo je bez struje, što je izazvalo i brojne probleme u saobraćaju, ali je kvar popravljen oko 18 sati.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.06.2022.

17:30

Kvar otklonjen – ima struje u Beogradu
Ilustracija: Profimedia

"Gradski prevoz koji zbog kvara koji je nastao i nakon kog nije bilo struje uklonjen je u 17 i 50 sati, i sada je nastavio sa radom", rekli su iz Gradskog saobraćajnog preduzeća za "Blic".

Podsetimo, iz Elektrodistribucije Beograd su saopštili da je zbog kvara na trafostanici TS 110/35 kV TE-TO Novi Beograd, koja je u vlasništvu JKP "Beogradske elektrane", bez napajanja od 15.15 časova ostao deo korisnika distributivnog sistema na Novom Beogradu, Čukarici i u centralnim gradskim opštinama.

Dežurne ekipe odmah su izašle na teren i radilee na uspostavi napajanja preko alternativnh pravaca napajanja. Na par minuta do prebacivanja na agregate, bez struje je bio i deo Kliničkog centra.

U dispečerskom centru GSP-a potvrđeno je za Radio-televiziju Srbije da su dve podstanice bez struje, zbog čega su mreže koje napajaju trolejbuse, tramvaje i ekološki autobus bile bez napajanja. U prekidu su bile tramvajske i trolejbuske linije u delu Kneza Miloša, Bulevara Neznanog junaka, na Mostarskoj petlji i deo Novog Beograda u Bloku 28.

Na tim lokacijama u prekidu su bile i tramvajske linije 11,12 i 13, trolejbuske linije 40 i 41, i linija Eko 1.

Bez napajanja električnom energijom bila je i Požeška ulica na Banovom brdu.

Zbog prekida u snabdevanju strujom nisu radili ni semafori pa su se stvorile velike saobraćajne gužve i zato je policija regulisala saobraćaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Podeli: