Sud naložio dopunu istrage protiv Stefana Džonića

Viši sud u Nišu ponovo je vratio tužilaštvu optužnicu protiv Gorana i Stefana Dzonića, koji se terete za ubistvo tročlane porodice Ðokić iz Aleksinca.

Izvor: Tanjug

Utorak, 28.06.2022.

14:28

Sud naložio dopunu istrage protiv Stefana Džonića
Foto: Shutterstock/ New Africa

Veće Višeg suda u Nišu donelo je naredbu da Viši javni tužilac, u roku od tri dana, donese naredbu o dopuni istrage protiv Stefana Dzonića, potvrđeno je Tanjugu u sudu.

Sud je krajem aprila vratio tužilaštvu optužnicu, a ispravljena optužnica je predata 9. maja na potvrđivanje.

Goran se optužnicom tereti za krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, potvrđeno je Tanjugu u tom sudu.

Njegov sin Stefan se tereti za krivična dela teško ubistvo u pomaganju i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Optužnica je 7. aprila bila predata sudu na potvrđivanje, ali je sud vratio tužilaštvu radi otklanjanja formalnih nedostataka.

Goran i Stefan Džonić se terete za ubistvo Gorana (57), Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), 26. septembra 2021. godine.

Istraga u ovom slučaju bila je sprovedena i protiv braće Milošević Aleksandra i Kostadina, drugog Džonićevog sina Milana, ali su oni nedavno pušteni iz pritvora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: