Za skidanje crne magije od Nišlijke na prevaru uzeli više od 200.000 dinara

Policija će podneti krivične prijave protiv dve osobe iz Bačke Palanke zbog sumnje da su od žene iz Niša uzeli više od 200.000 dinara za skidanje crne magije.

Izvor: Beta

Subota, 15.01.2022.

16:15

Za skidanje crne magije od Nišlijke na prevaru uzeli više od 200.000 dinara
Ilustracija: Depositphotos/Alex_Schmidt

"Muškarac (34) i žena (24) se sumnjiče da su prošle godine, više puta pozivali 63-godišnju ženu iz Niša, govoreći joj da je pod dejstvom crne magije, a zatim joj ponudili da skinu magiju uz novčanu nadoknadu, što je ona i prihvatila", naveli su u policiji.

Žena je, kako se sumnja, početkom decembra deo novca uplatila elektronskim putem, po uputstvima koje su joj davali osumnjičeni, a potom se, po dogovoru, našla sa njima da im da ostatak novca. Tom prilikom, osumnjičeni muškarac zadao joj je udarac u stomak i iz ruku oteo kovertu sa novcem.

Razbojništvo i prevara, kako je rečeno u saopštenju, otkriveni su intenzivnim operativnim radom policije u Nišu i u Novom Sadu, a krivične prijave biće podnete po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Podeli: