Uvredljiva poruka za Pupovca: "Prljavi"; za sve je kriv Milanović? FOTO

Nepoznato lice je na interfonu zgrade u kojoj se nalaze prostorije Srpskog narodnog veća, a kojoj je često i Milorad Pupovac, zalepilo uvrdljiv natpis.

Izvor: Jutarnji list

Četvrtak, 25.11.2021.

21:42

Uvredljiva poruka za Pupovca:
Printskrin: TV B92

Na papiru zalepljenom na interfon piše: "Milorad Pupovac - Prljavi".

Saradnici Milorada Pupovca tvrde da je ovaj čin podstaknut ponašanjem hrvatskog predsednika Zorana Milanovića.

Za sve je kriv Milanović?

Naime, u martu ove godine Pupovac se preko svog FB profila obratio javnosti: "Juče je Zoran Milanović kao predsednik Republike Hrvatske kazao da sam 'prljav'. Malo je dana u ovih 30 i višegodina mog javnog delovanja u kojima nisam primio pismo ili poruku u kojoj mi ekstremni desničari ili od njih zaluđeni ljudi šalju poruke da sam prljav ili smrdljiv."

"Dobro sam naučio šta to znači i još više pazio da nakon toga budem još pročišćeniji. Došli su dani da mi zbog izraženog mišljenja kao saborskog zastupnika Zoran Milanović kao predsednik Republike Hrvatske kaže da sam 'prljav'. Tom svojom izjavom on me je razrešio obaveze da ne objavljujem poruke koje mi je poslao nakon što sam izneo svoje viđenje postupka izbora predsednika Vrhovnog suda i neophodne reforme pravosuđa", napisao je tada Pupovac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: