Pokrenuta istraga protiv trojice osumnjičenih za ubistvo Ðokića

Više javno tužilaštvo u Nišu pokrenulo je istragu protiv trojice osumnjičenih za brutalna ubista tročlane porodice Ðokić.

Izvor: Tanjug

Subota, 23.10.2021.

20:16

Pokrenuta istraga protiv trojice osumnjičenih za ubistvo Ðokića
Foto: Depositphotos / emevil

Više javno tužilaštvo zatražilo da od sutra svima bude određen pritvor.

Istraga je pokrenuta protiv G.Dž. (59), kao i S.Dž. i M.Dž. zbog krivičnog dela teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

Takođe, kako je za Tanjug rekao portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Borislav Rodonjić, niškom Višem sudu je podnet predlog da se protiv okrivljenih odredi pritvor do 30 dana, kako bi se sprečio uticaj na svedoke koje je potrebno ispitati, kao i zbog visine zaprećene kazne za navedeno krivično delo, čije je izvršenje uznemirilo javnost.

Oni su osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Ðokić - bračnog para i njihove ćerku, u selu Moravac kod Aleksinca 26. septembra.

Prema pisanju medija, G.Dž. je penzionisani vatrogasac, a Ðokići su mu rođaci.

G.Dž. je prisustvovao sahrani ubijenih.

G.Dž. je osumnjičen da je Ðokiće kobne noći, 26. septembra, presreo na žutom skuteru, namamio ih do atara sela Moravac, gde ih je, kako se sumnja, on ubio, a da li je imao pomagača, još nije poznato, naveli su mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: