"Ne znam kakvi će biti zaključci, ali znam jedno - Republika Srpska neće ostati bez podrške Republike Srbije''

Dok Aleksandar Vučić vodi Srbiju, Republika Srpska će uvek imati njenu podršku i pomoć, poručio je Vulin u Zvorniku povodom situacije u Bosni i Hercegovini.

Izvor: Tanjug

Utorak, 27.07.2021.

14:39

Printskrin: TV B92, arhiva

Ocenio je da je odlazeći visoki predstavnik u BiH Valentin Incko štetnom, pogrešnom i zlonamernom odlukom, pokušao da se osveti svim narodima BiH.

Vulin je naveo da je posle Inckove odluke došlo do očekivane destabilizacije BiH i značajnog uznemirenja svih političkih faktora u BiH, ali i do toga da se Republika Srpska ''oseća veoma ugroženo''.

''Nametanje istine nikada nije moguće i jednostavno nije nešto što bi na bilo koji način trebalo uraditi", rekao je Vulin, navodi se u saopštenju.

Kaže da je sa predsednikom Vučićem razgovarao o svemu što se dešava u BiH posle ''štetne i pogrešne odluke Valentina Incka'' i izrazio očekivanje da će predsednik Vučić pozvati političke predstavnike Srba iz Srpske u Beograd da, kako kaže, razgovaraju i zajedno analiziraju sve što se dešava.

''Verujem da će doneti odluke koje su dobre za naš narod, ali i za sve koji žive na ovim prostorima. Ne znam kakvi će biti zaključci ni kada će se to desiti, ali znam jednu stvar - Republika Srpska neće ostati bez podrške Republike Srbije'', poručio je Vulin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Podeli: