Na prelazu Vrbnica sprečeno krijumčarenje migranata

Kosovska policija saopštila je da su jedinice granične policije tokom terenskog nadzora u Vrbnici uhapsili petnaest migranata, prenosi Kosovo pres.

Izvor: Kosovo online

Subota, 24.07.2021.

19:07

Na prelazu Vrbnica sprečeno krijumčarenje migranata
Foto: Depositphotos/chalabala

Pripadnici granične policije su u subotu oko 6.30 časova primetili sumnjiva kretanja ispod mosta, na prvom isključenju sa autoputa. Petnaest migranata je pokušalo da uđe u šest taksi vozila, u čemu su ih spečili pripadnici policijske patrole.

Šest vozila je sprovedeno do policijske stanice za granični nadzor u Vrbnici, a slučaj je prijavljen policijskim istražiteljima regionalne uprave granične policije u Đakovici, Upravi za migracije i državnom tužiocu.

Policijski službenici Uprave za migracije započeli su postupak u slučaju petnaest pritvorenih migranata. Odlukom tužioca sedam kosovskih muškaraca privedeno je zbog umešanosti u krivično delo pokušaja krijumčarenja migranata, a zaplenjeno je i šest vozila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: