Čedomir Jovanović: Odgurnuo sam ga

Čedomir Jovanović izjavio je da je dao iskaz u policiji u kojem je demantovao pisanje medija da je u petak tokom svađe oko parking mesta pretukao V.S.

Izvor: Tanjug

Subota, 24.07.2021.

09:12

Čedomir Jovanović: Odgurnuo sam ga
Screenshot/TV B92/arhiva

Jovanović je dodao da insistira da se izvrši uvid u sistem video-nadzora i da se o svemu obavesti nadležno tužilaštvo.

Opisujući događaj ispred garaže zgrade u kojoj stanuju i on i V.S, Jovanović je rekao da je stajao u kolima ispred garaže i da nikome nije blokirao put. V.S. se potom, prema rečima Jovanovića, u svom vozilu pojavio iza njegovog automobila i svirao mu bez razloga, nakon čega mu je u više navrata opsovao majku. Jovanović je rekao da je potom izašao iz automobila i zatražio od V.S. da ga ostavi na miru, ali da je on nastavio da ga psuje i da je počeo da pretura po svojoj torbici, simulirajući da će iz nje, kako je kazao, da izvadi neko oružje. Lider LDP-a je dodao da je tada odgurnuo V.S. u predelu ramena i da se ovaj zateturao unazad, nakon čega je otišao.
Kako navodi lider LDP-a, biće bolje da policija proveri izvor i puteve vesti u kojoj je rečeno da je pretukao nevinog čoveka. "Medijima je prosleđena informacija da me policija nije pronašla u stanu iako sam u tom trenutku davao izjavu u policiji gde sam otišao samoinicijativno kada mi je supruga pokazala vest o navodnom incidentu koju su objavili portali", kazao je Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli: