Zbog radova na nekim putevima promene u saobraćaju

Na putu Bancarevo - Crvena Reka, produžavaju se radovi na pojačanom održavanju do 25. decembra i dalje je na snazi obustava saobraćaja.

Izvor: B92

Subota, 31.10.2020.

18:34

Zbog radova na nekim putevima promene u saobraćaju

Alternativni putni pravac je Niška Banja - Prosek, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Sadikov Bunar - Blato - produžavaju se radovi na pojačanom održavanju do 6. novemvbra i dalje je na snazi obustava saobraćaj. Kompletan saobraćaj je preusmeren na Sadikov Bunar - Bela Palanka i dalke na put Bela Palanka - Donji Striževac.

Sajan - Iđoš, do 3. novembra od 7 do 16 časova radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa, uz naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Čoka - Ostojićevo, od 4. do 7. novembra, od 7 do 16 časova, radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa, uz naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Boljevci - Obrenovac - produžavaju se radovi na sanaciji kolovoza, do 29. decembra i dalje na snazi obustave saobraćaja. Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca je auto-put E-763 (Miloš Veliki), a iz pravca Boljevca nema alternativnog putnog pravca.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.05 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: