Vučić u Podgorici sa Mandićem i Kneževićem FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras u Podgorici sa liderima Demokratskog fronta Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem.

Izvor: B92

Subota, 31.10.2020.

16:46

Default images

"Razgovor sa ljudima u Zagoriču. Posetio sam porodičnu kuću Mandića i proveo prijatno veče sa Andrijom i Milanom Kneževićem", objavio je predsednik na zvaničnom Instagram nalogu "budućnostsrbijeav".

Predsednik Srbije doputovao je popodne u Crnu Goru, a sutra će prisustvovati sahrani mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.
Informaciju je objavio na svom zvaničnom Instagram profilu.

Predsednik Srbije potvrdio je ranije danas da će u nedelju prisustvovati sahrani mitropolita Amfilohija Radovića.

"Za nekoliko sati putujem u Podgoricu. Prisustvovaću sahrani Mitropolita crnogorsko - primorskog Amfilohija i razgovaraću sa predstavnicima srpskog naroda u Crnoj Gori", napisao je Vučić na Instagram profilu "budućnostsrbijeav".

Ranije danas vladika Joanikije kazao da sa na sahranu ne zove, jer je takav običaj, ali da je dužan da kaže svoj stav i da blagonaklono gleda na eventualni dolazak Vučića u Podgorici i istakao da narod to želi.
View this post on Instagram

Na putu za Crnu Goru.

A post shared by Aleksandar Vuèiæ (@buducnostsrbijeav) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli: