Hoti ništa ne komentariše

Američki ambasador na Kosovu Filip Kosnet sinoć je izjavio da je vladina odluka o ukidanju Radne grupe za borbu protiv korupcije bila pogrešna.

Izvor: Kosovo online

Sreda, 28.10.2020.

16:27

Hoti ništa ne komentariše
EPA-EFE/ VALDRIN XHEMAJ

"Mislim da je to bila pogrešna odluka jer je Radna grupa za borbu protiv korupcije bila vrlo efikasna. Da je ova grupa, recimo modifikovana, to bi bilo nešto drugo", rekao je sinoć Kosnet.

Danas su premijera tzv. Kosova Hotija novinari pitali povodom izjave ambasadora Kosneta, koji je naglasio da je o ukidanju Radne grupe već razgovarao sa svim ambasadorima u Prištini.

"U principu, ne komentarišem ambasadore, to je njihov stav i na to imaju pravo. Takođe sam imao sastanke sa ambasadorima, kako bih se pozabavio zabrinutostima koje imaju u vezi sa odlukom koju sam doneo", rekao je Hoti.

Rekao je da će rad Radne grupe biti netaknut u svim pitanjima na kojima je do sada radila.

Premijer Hoti je danas, nakon posete Regulatornoj komisiji za javne nabavke, na pitanje medija da li je Trampova izjava tačna, kratko rekao da ne komentariše izjave američkog predsednika.

"Ne komentarišem izjave predsednika Trampa", rekao je Hoti.

Predsednik Tramp je juče na skupu u predizbornoj kampanji rekao da je zaustavio 400-godišnji rat između tzv. Kosova i Srbije.

"Da li znate da sam nominovan za tri Nobelove nagrade za mir, možete li da verujete? Možete li da verujete?”, zapitao je Tramp prisutne, pre burnog aplauza.

Tramp je dodao da SAD za različite regione, poput tzv. Kosova i Srbije, pravi trgovinske sporazume.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Podeli: