Predsednik Alžira čestitao Vučiću

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je čestitku predsednika Narodne Demokratske Republike Alžir Abdelmadžida Tebuna.

Izvor: Tanjug

Sreda, 20.04.2022.

11:57

Predsednik Alžira čestitao Vučiću
Foto: EPA-EFE/ Andrej Cukic

"Zadovoljstvo mi je da Vam, povodom ponovnog izbora za predsednika Republike Srbije, u ime naroda i Vlade Alžira, kao i u svoje ime, prenesem najsrdačnije čestitke i najbolje želje za uspeh u vršenju ove dužnosti koju Vam je na izborima poverio narod Srbije", kaže se u čestitci.

Želeo bih da ovom prilikom, navodi Tebuna, još jednom potvrdim interes za dalje jačanje istorijskih prijateljskih odnosa koji ujedinjuju naše zemlje, kao i dodatno snaženje saradnje u različitim oblastima na obostranu dobrobit prijatelskih naroda Alžira i Srbije.

"Još jednom Vam upućujem najiskrenije čestitke i najbolje želje za uspeh. Primite izraze mog najdubljeg uvažavanja i poštovanja“, navodi se u čestitki alžirskog predsednika Tebuna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Podeli: